NV SOLO intelligens vezérlő

Újdonság a WindowMaster-től NV SOLO intelligens vezérlő.

10WindowMaster Európa legnagyobb kényelmi szellőző rendszer és hő és füstelvezető rendszer gyártója egy teljesen új ablakvezérlési termék családdal jelent meg a piacon.

Az NV SoloT vezérlő rendszer egy teljesen új több funkciós felhasználó barát megoldást kínál a füst szellőzés és a természetes szellőzés világában.

A programozható intelligens automatikus rendszer lehetővé teszi, hogy az ablakok állása folyamatosan a kívánt hőmérsékletnek megfelelő legyen, és ha esni kezd vagy erős a szél az ablakokat automatikusan, becsukja.

Az NV SoloT vezérlőt kimondottan az egy zónás működésű berendezésekhez fejlesztették ki úgy, mint bemutató termek, előterek, üvegezett folyosók, átriumok és hasonló terek ahol nem célszerű kézi erővel mozgatni az ablakokat. Ajánlott az alkalmazása olyan helyeken, ahol az ablakok magasan vannak és már valamilyen motoros nyitómechanikával el vannak látva. Négy része van az új NV SoloT rendszernek. Egy beltéri vezérlő, amely méri, a belétéri hőmérsékletet és vezérli az ablaknyitást a beállított program szerint. Egy külső érzékelő, amely érzékeli a szelet az esőt és a külső hőmérsékletet. Az érzékelők, és a vezérlés összeköttetésben van egy az ablakba beépített motorral. A belső és külső érzékelők vezeték nélküli összeköttetésben vannak egymással így vezetékes beépítést egyedül a külső érzékelő és a vezérlő központ között szükséges. Nagyobb beruházások esetén úgy, mint iskolák, irodák, az NV SoloT rendszer a legkézenfekvőbb megoldás. Az NV AdvanceT intelligens számítógépes vezérlés, számításba veszi a külső levegő hőmérsékletét és a szél hatásait egyaránt a beltéri hőmérséklet beállítása során.  NV SoloT kevesebb adottsággal rendelkezik, mint a NV AdvanceT emiatt ideálisabb kisebb beruházásokhoz, ahol csökkentett számú zónák vannak és a teljes hálózat irányítása nem szükséges. A WindowMaster felajánl más automatikus ablaknyitási megoldásokat is úgy, mint a füstszellőzés vagy a napellenző és a végtag becsípés gátló.

Henrik Gjellebøl, a WindowMaster termelési igazgatója mondta:

„Mindig élményt jelent a friss levegő beáramlása az ablakokon keresztül. Ugyanakkor kellemetlen dolog folyamatosan nyitogatni az ablakot, hogy a kívánt beltéri hőmérsékletet megtartsuk, vagy kinyitni és újból becsukni, ha az eső elered, vagy felerősödik a szél.”

„A WindowMaster új terméke egyszerű, sokoldalú, intelligens rendszer, amely automatikusan gondoskodik arról, hogy az ablakok mindig az elvárt beltéri hőmérsékletnek és a pillanatnyi időjárásnak megfelelő pozícióban álljanak.”